中照网logo

设计

>首页 > 设计 > 案例 >正文

最美期待科技办公室照明设计

2018-10-18    

来源:谷德设计网

24602

导语: 众舍设计受邀为最美期待(武汉)科技有限公司打造一个合作共享的办公空间,该项目位于武汉市东湖新技术开发区k11写字楼内,层高约4m。本项目旨在是激发灵感并改善工作环境,提倡随性自由,没有束缚感的办公空间。管理者与员工共同工作,上层与下属阶级模糊化,工作合作交流更加方便。

  众舍设计受邀为最美期待(武汉)科技有限公司打造一个合作共享的办公空间,该项目位于武汉市东湖新技术开发区k11写字楼内,层高约4m。本项目旨在是激发灵感并改善工作环境,提倡随性自由,没有束缚感的办公空间。管理者与员工共同工作,上层与下属阶级模糊化,工作合作交流更加方便。

  ZONES DESIGN was invited to create a cooperative and shared office space for the most beautiful expectation(Wuhan) Technology Co., Ltd., which is located in Wuhan, East Lake New Technology Development Zone, in the k11 office building, with a height of about 4m. The project aims to inspire and improve the working environment, promoting an office space that is free and free from restraint. Managers and employees work together, the upper and lower classes are blurred, and work and cooperation are more convenient.

  ▼自由随性的办公空间,the free and free from restraint office space

image.png


  众舍设计为该空间打造了具有现代感的开放式设计方案,顶面与立面的木构造进行了几何化的切割,交叠,重组,看似随机但是依然有序,同时为空间带来一丝的不确定性。且在其中加入了软膜材质的灯光面,可以说是点睛之处,前台的家具设计上与顶面立面的木构造相呼应。明亮的色彩和木纹加以巧妙运用,使得整个空间简洁温暖而有活力。

  ZONES DESIGN created a modern and open design for the space. The top and façade wood structures were geometrically cut, overlapped, reorganized, seemingly random but still orderly, while bringing a touch of space to the space. Uncertainty. And the light surface of the soft film material is added to it, which can be said to be the finishing touch. The furniture design of the front desk echoes the wooden structure of the top façade. The clever use of bright colors and wood grain makes the space simple, warm and vibrant.

  ▼前台,reception desk

image.png


  ▼前台及茶水间的家具设计上与顶面立面的木构造相呼应,the furniture design of the front desk and tea room echoes the wooden structure of the top facade

▼软膜材质的灯光面,the light surface is the soft film material


  


  彩色的立柱与几何的地毯和简洁的家具相互搭配,显得十分的和谐。顶面的木构造贯穿了整个天花板,将工作区域和中间的公共区域连接起来。在平面布局上有意增强各个空间之间的联系,实现空间中的各种交流,通过不同的颜色进行细致的分区。墙面和地毯上的标识与色彩带来了强烈的视觉冲击,在一种流动的空间形式中划分出不同的区域。

  The colored columns are perfectly matched with geometric carpets and simple furniture. The top wood structure runs through the entire ceiling, connecting the work area to the common area in the middle. In the layout of the plane, it is intended to enhance the connection between the various spaces, realize various exchanges in the space, and perform detailed division by different colors. The markings and colors on the walls and carpets create a strong visual impact, dividing the different areas in a flowing spatial form.

  ▼色彩明快的办公区域,the colored working space

image.png


  

image.png


  

image.png


  


  ▼模型,model

  

image.png


  

image.png


  ▼轴测图,axon

  

image.png


  ▼平面,plan

  

image.png


  地点: 武汉市,东湖新技术开发区,k11写字楼

  室内面积:500平方米

  建筑与室内设计团队: ZONES众舍空间设计

  设计团队: 王辉,戴奇伟, 李伟军, 赖倩, 崔邦琛

  设计内容:室内设计、灯光设计、软式设计

  主要材料:木纹膜、块毯、钢化玻璃、钢板、亚克力

  设计期: 2018.05

  施工期: 2018.06-2018. 08

  施工方:壹辰(武汉)装饰设计工程有限公司

  摄影: 汪海波


编辑:梁洁莹

标签:办公照明  灯光  自由  

只有登录之后才可以评论,请点击这里评论

在线评价

表情

输入验证码:   

验证码

发表评论

smile
中国照明网官方在线QQ咨询:AM 9:00-PM 6:00
广告/企业宣传推广咨询:
活动/展会/项目合作咨询: 市场部
新闻/论文投稿/企业专访: 李先生
媒体合作/推广/友情链接: 市场部

中国照明网网友交流群:2223934、7921477、9640496、11647415

中国照明网照明设计师交流群:2223986、56251389

中国职业照明设计师QQ群:102869147

X